Anders Meyer @_andersmeyerMine yndlings sneaks – andersmeyer
Om mig og mit liv!

Mine yndlings sneaks

 

 

 

 

Mit yndlings fodtøj er helt klart sneakers!

 

Her viser jeg mine to fortrukne. “Nike Huarache triple white” og “Nike air max 93 persian violet”. De er mine fortrukne, da de udover er pisse fede også er super behangelige at have på.

Nike huarache triple white, har været min favorit længe og jeg bliver bare ved med at elske dem. Da de jo er helt hvide, kan de være svære at vedligeholde, derfor bruger jeg sneakercleaner “Jason Mark”, som gør alt arbejdet. Kan klart anbefales!

triple_white_huarache_pure_platinum_318429-111_8

Mine Nike air max 93 persian violet, købte jeg da synes jeg manglede et par sneaks hvor der var lidt farve på, men stadig var neutrale, så dette var et perfekt bud. Jeg er blevet super glade for dem, da jeg også sagtens kan bruge dem på en bytur, da de er sorte og snavs just kan tørres af med en våd klud. Nu har jeg også købt dem i all black, da jeg er så glad for modellen.

1083-thumb

Det næste par jeg har forudset mig jeg skal have, er Adidas Tubular X – Night Cargo. De er så fede og meget anderledes end det jeg i forvejen ejer. Derudover er det også en rigtig fin farve her til efteråret. Tjek dem ud: SE HER!!!

Jeg køber mine sneaks i “and sneaks” som er en sneakers forhandler i Silkeborg, som også har en hjemmeside www.andsneaks.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mig og mit liv!