Anders Meyer @_andersmeyerOm mig og mit liv! – andersmeyer
BACK!

Om mig og mit liv!

Hej alle sammen hvad såååååå!

Jeg laver dette lille hurtig indlæg omkring mig, bare så i lige kan få lidt flere detaljer omkring  mig og mit liv.

Mit navn er Anders Meyer, 24 år

Som nok de fleste ved har jeg, lige været med i dette års udgave af Paradise Hotel 2015

Jeg selv syntes gik ret godt. Det endte med en sejr og blev 250.000 kr rigere.

Til dagligt bor jeg i det “midtjyske” i en by kaldet Silkeborg også kendt som bilernes by! Her bor jeg sammen med min ældste lillebror (Jacob). Jacob og jeg har samme far som desværre lider af en meget forfærdelig sygdom som jeg ALDRIG og ikke engang for min værste fjende, ville ønske skulle gå igennem! Derudover har jeg en anden lillebror (Frederik) som har en anden far. Mine forældre blev skilt da jeg var 4 år og siden da, har jeg levet et meget hårdt liv. Men jeg har været ekstremt stærk. Har altid prøvet at se positivt på livet, selvom alt bare ofte har været pisse hårdt og ekstremt svært at gå igennem, har jeg altid kæmpet mig på den rigtige side! Jacob og jeg har altid været nødsaget til at klare os selv og dermed gjort os ekstremt stærke. Min Mor bor i Aalborg ca 120 km fra hvor jeg selv bor, sammen med Frederik og hendes nye mand. Sommetider savner jeg at man ikke bare kan køre forbi til en kop kaffe eller bare lige tage et hurtigt smut forbi. Jeg har også en kæreste som hedder Sofie som også bor i Silkeborg. Hende har jeg kendt i lang tid, men det blev først til noget seriøst efter jeg kom hjem fra mexico, hvor jeg igen kunne slappe af og begynde på hverdagen igen. Derudover spiller jeg meget fodbold og træner i Kjellerup, også sammen med min bror Jacob. Jeg går meget op i sporten og holder selvfølgelig med Manchester United!

Hvis i flere spørgsmål omkring mit liv, min familie eller min hverdag, bring it on!

 

 

 

Håber dette var nyttigt for jeg, så i kunne få et lidt mere indblik i hvem jeg er, og hvad jeg laver til dagligt. Håber i vil følge med fremover!

2 kommentarer

 • L

  Hej Anders
  Fedt at du er tilbage! Jeg har fulgt dig i Paradise og synes du var SÅ charmerende og nede på jorden. Jeg er nysgerrig på at vide mere omkring dig,
  Hvad laver du til dagligt?
  Hvad er dine fremtidsdrømme?
  Hvorfor Paradise? Og kommer der mere Anders Meyer i danskernes tv?
  Snakker du stadig med nogle fra Paradise?
  Er der noget du fortryder du har gjort/sagt i Paradise?
  Håber du gider svare eller lave et nyt blogindlæg
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens Petersen

  Hvad hedder den sygdom din far lider af ?? Er kæmpe fan Anders…. du er den fedeste -peace out Jens

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK!