Anders Meyer @_andersmeyerSå tror jeg også hellere jeg må komme med på moden, med det der Blogging!! – andersmeyer
Så tror jeg også hellere jeg må komme med på moden, med det der Blogging!!

Så tror jeg også hellere jeg må komme med på moden, med det der Blogging!!

11117983_10153110595626877_78429036_n

Velkommen til min lækre Blog!

Nu vil jeg prøve grænser med at blogge og håber selvfølgelig på af ramme så mange af jeg læsere som muligt! Her kan i fremover følge med i hvordan min hverdag er og var i Mexico. Hvordan det var at blive ringet op og få beskeden om at nu SKAL DU FANDME TIL MEXICO DAAAAA! Og hvor hårdt det var ikke at kunne fortælle nogle, om denne kæmpe nyhed!  Glæder mig super meget til at komme igang og dele en masse oplevelser og en presset hverdag med jer! Desværre kan i ikke nyde det lækre Mexico-vejr som jeg kunne lige nu. Men hold da op jeg glæder mig, til mit næste spændende indslag kommer op! HOOOOOOOOLA

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så tror jeg også hellere jeg må komme med på moden, med det der Blogging!!